FreesTyle/Heelwork to music

Freestyle och Heelwork to Music är en hundsport där trick och lydnadspositioner görs till musik. 
I Teamwork to Music så dansar man i grupp till musik. 

I Freestylen är programmet uppbygt av trickträning och nästan helt fria rörelser medan i Heelwork to Music finns det tio fasta fotpositioner som programmet ska vara uppbyggt kring. 

Du väljer helt själv vilken musik du vill ha, så välj ut någon av dina favoritlåtar och upplev samarbete och kreativiet tillsammans med din hund när den är som allra bäst!

I Grundkursen (Trickträning 1) introduceras hunden till klickerträning, targetträning och vi kommer att lära in ett par trick som vi sedan kedjar ihop. 
Inga förkunskaper krävs!

I Fortsättningskursen (Trickträning 2) bygger vi på grunden som hunden fick genom Grundkursen. Du väljer själv om du vill jobba med Freestyle eller HtM
Oavsett vilken inriktning du väljer kommer vi att jobba på den nivå där du befinner dig. Vi arbetar med programbygge. 

Tävlingskursen (Musiktolkning och Programbygge) är för dig som vill lyckas på tävling! 
Vi fortsätter arbeta med programbygge och gör er som ekipage redo för tävling. Du väljer själv om du vill jobba med Freestyle eller HtM
Oavsett vilken inriktning du väljer kommer vi att jobba på den nivå där du befinner dig.

Oavsett om du är intresserad av en kul aktiveringsform eller siktar mot tävling så riktar sig denna kursen till dig! Inga förkunskaper krävs. 

Johanna Tak har en bred yrkesdansutbildning och har dansat bland annat balett, modern dans, jazz, flamenco, stepp samt rysk karaktärsdans. Johanna har medverkat i Melodifestivalen som dansare och även dansat på stora teatrar så som Ballet Florida samt Göteborgsoperan. Johanna har även undervisat i dans för små barn och vuxna på Move Dansstudio i Göteborg. 
Alla former av dans och musik har varit en stor del av Johannas liv och nu är det fantastiskt att även kunna göra detta tillsammans med sin bästa hundkompis. 

4 tillfällen á 90 minuter, 1415 kronor - Hakebo Missionshus
Targetstick och klicker ingår, värde 100 kr. 
Max 4 ekipage.

Kursstarter:

  • Grundkurs Trickträning 1, Ingen kursstart - Anmäl intresse

Du behöver:
-Innetofflor och varma kläder trots att vi är inomhus.
-Gott hundgodis i små bitar som inte smular.

Först när du får en kallelse samt lämnat inbetalningsuppgifter är du garanterad en plats.
Anmäl dig här!